Sosire
Plecare

ELECTRIC CASTLE

17 iulie 2019

17.07-21.07.2019

Electric Castle este singurul eveniment din Romania care oferă o experiență completă de festival, prin îmbinarea muzicii, tehnologiei, patrimoniului și culturii alternative.

Printre artştii ce vor urca pe scenă anul acesta se numară Florence+The machine, Thirty seconds to Mars, Bring me the Horizon şi mulţi alţii.

Organizat în luna Iulie, pe incredibilul domeniu al Castelului Banffy din Transilvania, Electric Castle dispune de cea mai mare suprafață de festival din țară, și iși propune să ofere o experiență completă, prin lineup-ul eclectic, ce rupe barierele dintre muzica electronică, rock, jazz, hip-hop sau reggae, activitățile din timpul zilei și arta contemporană. EC vrea să revoluționeze modul în care tinerii interacționează cu un festival de muzică.

În 2018, timp de 5 zile, 212.000 de oameni au trecut porțile Castelului și peste 300 de artiști au urcat pe scenele festivalului.

https://electriccastle.ro/

Aveți o întrebare?

Nu ezitați să ne contactați!

River Park Hotel
Bdul 1 Decembrie 1918 nr.120A

Hartă
Newsletter

Zapisz się na nasz newsletter.

Această pagină folosește cookies.

Prin continuarea navigării, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor, conform setărilor browser-ului Dvs. Mai mult în Politica de confidențialitate.

OK, închide