Sosire
Plecare

ANDRE RIEU & HIS JOHANN STRAUSS ORCHESTRA

04 aprilie 2019
04-05-06-07.04 2019

În luna aprilie 2019, Clujul va deveni '' Centrul Universului'' unde, peste 20.000 de spectatori vor petrece seri magice pe muzica maestrului Andre Rieu şi a orchestrei sale Johann Strauss. 

După epuizarea biletelor pentru data de 4 şi 5 aprilie în doar câteva ore, s-au pus în vânzare şi cele pentru noile date anunţate şi anume 6 şi 7 aprilie.

Toți spectatorii se vor putea bucura de un mix fantastic între vals, muzică de film, musical sau operă , dar și de interpretările fascinante ale celor mai cunoscute hituri.

Concertele lui Andre Rieu sunt ca un foc de artificii al emoțiilor. Cu peste 100 de concerte pe an, André Rieu livrează publicului divertisment total cu melodii celebre, romantice, înțesate cu numeroase surprize, umor și soliști internaționali de primă clasă. Împreună cu cei 60 de muzicieni, membrii orchestrei sale Johann Strauss, cea mai mare orchestră privată din lume, carismaticul artist de origine olandeză susține turnee în întreaga lume de peste 30 de ani.  

Peste 40 de milioane de CD-uri și DVD-uri vândute, de 30 de ori numărul 1 în topurile internaționale și 500 de discuri de platină îl fac pe An dré Rieu un adevărat "maestru al mulțimii", titrează cu extaz New York Times. 

 

Sursa: https://www.eventim.ro/ro/bilete/andre-rieu-cluj-napoca-sala-polivalenta

 

 

 

Aveți o întrebare?

Nu ezitați să ne contactați!

River Park Hotel
Bdul 1 Decembrie 1918 nr.120A

Hartă
Newsletter

Zapisz się na nasz newsletter.

Această pagină folosește cookies.

Prin continuarea navigării, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor, conform setărilor browser-ului Dvs. Mai mult în Politica de confidențialitate.

OK, închide