Sosire
Plecare

TRANSILVANIA INTERNATIONAL FILM FESTIVAL

31 iulie 2020

31.07-09.08.2020

  Veşti bune pentru iubitorii de filme. Cea de-a 19-a ediţie a Festivalului Internaţional de Film Transilvania va avea loc între 31 iulie şi 9 august 2020.  
Deşi amânat datorită situaţiei existente la nivel global şi a măsurilor de restricţie adoptate de către autorităţi în această primăvară, TIFF ne propune multe proiecţii în aer liber şi un program adaptat contextului.

 

,, Avem şansa de a fi alături de un public care, în toate aceste luni de izolare, ne-a transmis că ne aşteaptă şi ne susţine. Suntem pregătiţi să aplicăm toate măsurile de protecţie impuse de autorităţi pentru spaţiile în aer liber şi sperăm ca, în cel mai scurt timp, să avem şi confirmarea normelor pentru proiecţiile sălile de cinema. Întreaga organizare va prioritiza siguranţa spectatorilor" explică Tudor Giurgiu, preşedintele festivalului.

Proiecţiile în aer liber vor fi organizate în spaţii clar delimitate, iar scaunele vor fi la distanţă unele de altele, de asemenea se va face şi triajul persoanelor. Acestea vor avea loc în zone precum Piaţa Unirii Open Air, Iulius Mall Open Air, Arkhai Sculpture Park de la Vlaha, Castelul Banffy de la Bonţida sau în curtea Institului Francez.

Proiecţiile de interior vor fi planificate după ce autorităţile vor adopta măsurile care se impun în cazul sălilor de cinema. 

 

 

Sursa: https://tiff.ro/tiff/stiri/tiff-revine-festivalul-va-avea-loc-intre-31-iulie-si-9-august-2020 

 

Aveți o întrebare?

Nu ezitați să ne contactați!

River Park Hotel
Bdul 1 Decembrie 1918 nr.120A

Hartă
Newsletter

Zapisz się na nasz newsletter.

Această pagină folosește cookies.

Prin continuarea navigării, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor, conform setărilor browser-ului Dvs. Mai mult în Politica de confidențialitate.

OK, închide