Sosire
Plecare

FESTIVALUL UNTOLD

01 august 2019

1.08-4.08.2019

În istoria omenirii, încă nu s-a întâlnit un loc la fel de magic precum e Transilvania. Ascuns de secole, învăluit în mituri şi legende dar niciodată dezvăluindu-se complet, adăpostind fiinţe a căror denumire doar Luna o mai ştie.

 

Un Univers adormit pentru oameni însă viu ca vântul printre frunze care a decis doar cu câteva luni în urmă să se arate faţă de restul lumii, când un vrăjitor puternic, călătorind prin spaţiu şi timp a deschis portile transilvănene pentru prima dată în ajunul verii dezlănţuind-i magia pentru patru zile şi patru nopţi pentru toţi cei care călătoresc pe acest tărâm de departe.

Acela a fost momentul in care s-a născut legenda Untold, obligată sa reapară an după an de fiecare dată dezvăluind tot mai mult din universul acesta fantastic. O lume plină de lucruri uimitoare, condusă de vrajitor si de loialul său servitor, un dragon legendar invocat din stele, purtătorul de Adevăr.

În fiecare an, pentru acele patru zile şi nopţi, tărâmul Transilvaniei îmbogăţit cu tot mai multă magie îşi deschide porţile magice către toţi cei însetaţi de a-i cunoaşte secretele.

 

Sursa: https://media.untold.com/ro/despre-untold/

Aveți o întrebare?

Nu ezitați să ne contactați!

River Park Hotel
Bdul 1 Decembrie 1918 nr.120A

Hartă
Newsletter

Zapisz się na nasz newsletter.

Această pagină folosește cookies.

Prin continuarea navigării, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor, conform setărilor browser-ului Dvs. Mai mult în Politica de confidențialitate.

OK, închide